Healthclub OpenAir | Jump!

Over ons


Healthclub OpenAir is de mooiste Healthclub van Nederland

Niet binnen in een sportschool, geen ingewikkelde fitnesstoestellen, geen moeilijke aerobics-pasjes, maar heerlijk sporten in de buitenlucht. Wil jij ook lekker buiten sporten bij jou in de buurt, dan is Healthclub OpenAir iets voor jou! Gevarieerde trainingen voor sporters van alle niveaus en alle leeftijden. Samen buiten actief bewegen is niet alleen maar heel gezond, het is ook nog eens heel gezellig, want behalve het sporten en samen met  jou werken aan je conditie en het verleggen van je grenzen, vinden wij het ook heel belangrijk om vooral veel plezier te hebben!


Waarom sporten bij Healthclub OpenAir?
  • Bewegen in de buitenlucht onder professionele begeleiding;
  • Géén inschrijfkosten;
  • De trainingen zijn toegankelijk voor alle sporters ongeacht niveau. Iedereen is welkom;
  • (Beginners-) Bootcamp les, personal training, crosstraining, hardlooptraining, training voor zwangere vrouwen en bedrijfstraining;
  • Healthclub OpenAir werkt uitsluitend met gecertificeerde trainers, diëtisten en sport-fysiotherapeuten;
  • Samen trainen voor de CityPierCity, Urbanathlon, Mud Masters en nog veel meer evenementen;
  • Locaties: Almere, Amsterdam, Amersfoort, Delft, Den Haag, Gouda, Leiden, Leusden, Ouderkerk aan de AmstelReeuwijk, Utrecht, Wassenaar, Zoetermeer.

Inschrijven / Opzeggen

Zowel het inschrijven als het opzeggen is eenvoudig. Je kunt je via het inschrijfformulier op deze website aanmelden.

Als je besluit dat je niet langer lid wilt zijn, dan vragen wij jou om dit één maand van tevoren schriftelijk aan te geven.

Als je ziek wordt of een blessure of andere medische reden hebt waardoor je langer dan twee weken niet kunt sporten, dan kan je abonnement tijdelijk onderbroken worden. Hiervoor dient een schriftelijk verzoek met verklaring van een arts of fysiotherapeut bijgevoegd te worden. De abonnementsperiode wordt dan verlengd met de duur van de tijdelijke onderbreking.

Teruggave van de deelnemersbijdrage is ten alle tijden en onder alle omstandigheden uitgesloten, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een keer gratis meedoen? Bekijk het lesrooster voor een training bij jou in de buurt en vraag direct een gratis proefles aan! We zien je heel graag binnenkort bij één van onze trainingen!

Healthclub OpenAir