Anouk van Braak aan het woord

Anouk van Braak

Anouk van Braak

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport bijna een jaar bij Healthclub OpenAir Amersfoort.

Welke lessen volg je?

De bootcamp op zondagochtend in Park Randenbroek bij Emma.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Ik was op zoek naar een sport die ik naast mijn krachttrainingen kon doen. Fitness werd steeds meer een routine en dus meldde ik mij aan om wat afwisseling in trainingen te hebben. Na een tijdje merkte ik dat deze lessen niet alleen goed voor mijn conditie waren, maar ook mijn humeur en zelfvertrouwen kregen ook een boost. De lessen zijn constant afwisselend en dat maakt het voor mij extra leuk om te blijven komen. Een pluspunt voor mij was ook de gezellige groep. Je word er echt bij betrokken. Daarentegen is het geen theekransje, er wordt met elkaar hard gewerkt om het met zijn allen weer een uur vol te houden. En wat ik ook heel gaaf vond, was de Strong Viking Obstacle Run met deze groep! Wát een samenwerking! Top!

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Ik probeer zo veel mogelijk gevarieerd te eten. Ook zo weinig mogelijk uit pakjes of zakjes etc. En alles waar té voor staat is niet goed denk ik dan altijd maar. Dus echt strenge diëten doe ik niet aan, maar ik ben er wel bewust van met wat ik wanneer eet.

Anouk van Braak


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen