Anuja Gobardhan aan het woord

Anuja-Gobardhan-1

Anuja-Gobardhan-2

Even kletsen met Anuja Gobardhan

Hoe lang sport je bij HCOA?
Ik sport sinds augustus 2014 bij Healthclub OpenAir. Op dinsdagavond sport ik in het Haagse bos en zaterdagochtend in Clingendael, het sprookjesbos. Het betreffen ‘booty-lessen’. Ik bedoel bootcamptrainingen, maar ik noem de trainingen ‘booty-lessen’, omdat mijn achterwerk letterlijk is gelift door het sporten!

Waarom sport je bij HCOA?
Bij Healthclub OpenAir heb ik niet het gevoel dat ik een nummer ben, bij een grote sportclub is dit vaak wel mijn beleving. Daarnaast heb ik ontdekt dat buiten sporten wezenlijk anders is. Heerlijk om je hoofd leeg te maken in de natuur! Mijn trainingsdoel was oorspronkelijk om op termijn 20 kg af te vallen. Ik heb mijn doel inmiddels bijgesteld. Het gaat mij nu om mijn omvang in cm. Ik ben het afgelopen jaar eigenlijk niet afgevallen (in kilo’s dan) maar wel twee kledingmaten achteruit gegaan! Spieren wegen nou eenmaal meer dan vet.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?
Ik ben wel bewuster gaan eten en heb meer geleerd over eten. Pakjes en zakjes zul je niet meer in mijn keukenkasten vinden. Ik heb geleerd dat zelf koken met verse producten toch eigenlijk veel lekkerder is. Helaas lukt dat niet altijd. Maar een avond van tevoren smoothies maken en salades bouwen gaat mij steeds beter af! En ik denk dat als ik nou eindelijk leer ontbijten dat het wel goed komt!

Waar ben je het meest trots op?
Dit jaar heb ik twee obstakel runs gedaan. Als je dat een jaar geleden tegen mij had gezegd dan zou ik heel hard gelachen hebben en gebruld hebben: “No way!” en: “Ik haat rennen!” Kijk waar ik nu ben! Volgend jaar wil ik graag de Stormloop doen. Voorlopig ga ik door bij HCOA ongeacht het weer.

Anuja-Gobardhan-3


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen