,

Blog op Amsterdam Studentenstad

Amsterdam Studentenstad

Amsterdam Studentenstad
Lees hieronder het blog geschreven door studentes Carlijn en Lori, gepubliceerd op www.amsterdamstudentenstad.nl:


 

Na een leuke oproep via Facebook besloten wij, Carlijn en Lori, lessen te gaan volgen bij Healthclub OpenAir. Wij zijn beiden sportliefhebbers en werden getriggerd door het leuke variërende aanbod van Healthclub OpenAir.

Op donderdag 8 januari hebben wij de beginner bootcamp in Zoetermeer (Westerpark) gedaan. Om 19.00 moesten we verzamelen bij de bowlingbaan. Het bleek al snel een flinke club mensen te zijn die mee zouden doen, gezellig! De instructrice, Margot, kwam even naar ons toe om kennis te maken en iets over 19.00 gingen we op pad voor de beginner bootcamp!

We wisselden telkens korte stukjes hardlopen op rustig tempo af met oefeningen. Op deze wijze maak je in een uur een rondje door de wijk. De oefeningen zijn niet ingewikkeld maar absoluut effectief. Denk hierbij aan lunges, squats, planken en buikspieroefeningen. Margot houdt iedereen goed in de gaten en corrigeert je houding als dat nodig is. Heel fijn, want zo weet je zeker dat je de oefeningen goed doet en er dus een maximaal effect uit haalt.
Een fijn voordeel is dat er veel opties werden gegeven. Als je bijvoorbeeld de oefening zwaarder of juist minder zwaar wilde maken, gaf de instructrice daar zat opties voor. Hierdoor kan iedereen meekomen op zijn of haar eigen niveau. Wij sporten zelf ook regelmatig maar door de opties bleef het voor ons lekker uitdagend en reken maar dat we de volgende dag spierpijn hadden! Onze billetjes en bovenbenen genoten nog even een extra twee dagen van deze workout.
Naast een prettige instructrice en een goede workout was het ook een hele gezellige groep mensen. Er werd tussendoor veel gekletst, onderling maar ook met de instructrice. Wij waren allebei nieuw in de groep, maar werden ook een paar keer aangesproken waardoor je meteen het gevoel had dat je erbij hoorde.
Al met al was de eerste ervaring bij Healthclub OpenAir zeer positief. De beginner bootcamp was echt een lekkere workout en zeer goed bij te houden voor mensen die een tijdje weinig hebben gesport. Wil je beginnen met sporten? Aarzel dan niet om eens een lesje bij Margot mee te doen. We beloven je dat je volgende week weer zin hebt om te gaan!

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze blog?? Ga dan snel naar de website van Healthclub OpenAir en profiteer van de beste studentenacties!

Kom nu twee weken gratis sporten! Neem je een abonnement na die twee weken dan kun je gebruik maken van het volgende studententarief:

  • maandabonnement 1 x per week sporten voor maar € 21,-
  • maandabonnement 2 x per week sporten voor maar € 31,-
  • maandabonnement onbeperkt sporten voor maar € 41,-

Kies je meteen voor een studentenabbonnement dan sport je de eerste maand helemaal gratis!!

 


 

Komookmeedoen