Bootcamp training in Den Haag

Bootcamp training in Den Haag

Bootcamp training in Den Haag

Woon of werk je in Den Haag? Kom dan ook meedoen met de bootcamp training in Den Haag! We trainen in het Haagse Bos, in Clingendael èn in het Westbroekpark. Check het lesrooster voor de actuele tijden.

Altijd buiten

Onze bootcamp trainingen vinden, net als al onze andere trainingen, altijd plaats in de buitenlucht. Er worden oefeningen gedaan zonder ingewikkelde apparaten- we maken gebruik van objecten die we buiten tegenkomen. Hierbij kun je denken aan trappen, bankjes, speeltoestellen, maar ook je eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt als “fitnessapparaat”. Tijdens de les doe je ook vaak oefeningen samen met andere mensen.

Bootcamp verbetert je:

  • Conditie
  • Kracht
  • Snelheid
  • Balans
  • Coördinatie
  • Souplesse

Dit doen we door oefeningen als onder andere hardlopen, push-ups, squats, lunges, burpees en nog veel meer. De Bootcamp training in Den Haag wordt net als op alle andere lokaties van Healthclub OpenAir gegeven door gecertificeerde trainers. Het hele jaar door heerlijk in de buitenlucht werken aan je conditie.  Je traint al je spieren in het lichaam tijdens de bootcamp training. We focussen vooral op oefeningen waarbij de grote spiergroepen in het lichaam worden aangesproken.

Met bootcamp vergroot je ook je uithoudingsvermogen. Een goed uithoudingsvermogen verkleint het risico op een hartinfarct door een betere doorbloeding van de spieren. Een goed uithoudingsvermogen vermindert tevens de kans op onder andere: bacteriële infecties, verkoudheid/griep, diabetes, hoge bloeddruk, blessures, etc.


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een GRATIS proefles!

Komookmeedoen