Bootcamp training bij UWV Leiden

Bootcamp Training

Iedere vrijdagmiddag verzorgt Healthclub OpenAir een bootcamp training voor de medewerkers van UWV Leiden. Genoeg bewegen is belangrijk, de vitaliteit van medewerkers is een cruciale factor in elk succesvol bedrijf. Het versterkt de teamspirit en vermindert het ziekteverzuim van uw medewerkers.

Bootcamp Training

Het uiterste uit jezelf halen

De bootcamp training is voor iedereen toegankelijk; ervaren en minder ervaren sporters. Een les bestaat uit lekker sporten in de buitenlucht (ook bij regen!) waarbij conditie en kracht centraal staan. Tijdens de training doen we oefeningen zoals push-ups, dips, lunges, squat jumps en sprintjes. Er komen geen ingewikkelde apparaten aan te pas! We bewegen ons rennend van de ene oefening naar de andere en de pauzes tussendoor zijn kort, waardoor er goed aan het uithoudingsvermogen gewerkt wordt. De trainingen zijn zeer afwisselend en uitdagend. Iedereen wordt geprikkeld om het uiterste uit zichzelf te halen.

Bootcamp Training

Tijdens de bootcamp les wordt er goed gelet op de deelnemers, deze worden persoonlijk begeleid en gemotiveerd. De duur van een training is 60 minuten, dit is inclusief een warming-up en een cooling-down. De training vindt plaats dichtbij het bedrijf, om de tijd zo efficiënt mogelijk te besteden.

Bootcamp Training

Wilt u dit ook voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!