Buiten bootcampen | Healthclub OpenAir

Bootcamp Den Haag

Bootcamp is een cardio en spierversterkende workout. Het is voor mannen en vrouwen, voor beginners en gevorderden. Iedereen kan er aan meedoen. Niet binnen in een sportschool, maar hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de buitenlucht. Bootcamp is een intensieve training in de natuur.

In de buitenlucht

Onze bootcamp trainingen vinden, net als al onze andere trainingen, altijd plaats in de buitenlucht. Er worden oefeningen gedaan zonder ingewikkelde apparaten- we maken gebruik van dingen die we tegenkomen. Hierbij kun je denken aan trappen, bankjes, speeltoestellen, maar ook aan je eigen lichaamsgewicht wordt gebruikt als “fitness apparaat”.

Bootcamp verbetert je:

  • Conditie
  • Kracht
  • Snelheid
  • Balans
  • Coördinatie
  • Souplesse

Dit doen we door oefeningen als onder andere hardlopen, push-ups, squats, lunges, burpees en nog veel meer. De Bootcamp lessen bij Healthclub OpenAir worden gegeven door gecertificeerde trainers. Het hele jaar door heerlijk in de buitenlucht werken aan je conditie.  Je traint al je spieren in het lichaam tijdens de bootcamptraining.We focussen vooral op oefeningen waarbij de grote spiergroepen in het lichaam worden aangesproken.

Met bootcamp vergroot je ook je uithoudingsvermogen. Een goed uithoudingsvermogen verkleint het risico van een hartinfarct door een betere doorbloeding van de spier. De vele haarvaten om een spier dragen bij aan een goede doorbloeding. Een goed uithoudingsvermogen vermindert tevens de kans op onder andere: bacteriële infecties, verkoudheid/griep, diabetes, hoge bloeddruk, blessures, etc.

Kijk op het lesrooster voor alle locaties en trainingstijden.

Vraag meteen een gratis proefles aan!

Healthclub OpenAir - Bootcamp Den Haag