Han Kamperman

Han Kamperman

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Han Kamperman.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport al vanaf de oprichting bij Healthclub OpenAir in Gouda (dat is inmiddels zo’n 6 jaar).

Welke lessen volg je?

De bootcamp training op maandagavond of woensdagavond in Goverwelle.

Waarom sport je bij HCOA?

Om mijn conditie op peil te houden. In het verleden liep ik alleen hard, maar als het weer een beetje minder was deed ik het maar niet.  De bootcamp training gaat altijd door, weer of geen weer, warm of koud. En als je ergens lid van bent voel je je verplicht om te komen. Daarnaast is een stukje sociaal contact ook erg leuk en je motiveert elkaar in een groep.

Han Kamperman

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn belangrijkste doel is mijn conditie op peil te houden en door de oefeningen train je allerlei spieren waaronder de buik- en rugspieren. Had ik in het verleden bijvoorbeeld bij slenteren door een stad al gauw last van mijn rug, nu kan ik het uren volhouden. Een betere lichaamshouding is hiervan de oorzaak.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Nee, zij het dat we binnen ons gezin bewust minder vlees eten, maar dat heeft meer met het klimaat (CO2)  te maken.


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles