Hilda van den Berg aan het woord

Hilda van den Berg

 Hilda van den Berg

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport nu ongeveer drie jaar bij HCOA.

Welke lessen volg je?

Ik ben begonnen met de bootcamp les op donderdagavond in Zoetermeer. Na een tijdje ben ik ook gaan hardlopen op de maandagavond en train nu dus 2 keer in de week bij HCOA. Daarnaast doe ik zelf ook nog aan hardlopen, skaten, yoga en in de winter schaatsen. Ik sport gemiddeld 4 keer per week.

Hilda van den Berg

Waarom sport je bij HCOA?

Het belangrijkste is dat het sporten lekker buiten is. Elke les is weer anders en die afwisseling vind ik erg fijn.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Ik vind het belangrijk om lekker fit te zijn. Het is heerlijk om na een dag werken je hoofd leeg te maken met sporten. Ik vind het leuk om voor een doel te trainen. Zo heb ik meegedaan met de Dam tot Damloop, Strong Viking, Stongsisterrun, CPC, Mud Masters e.d. Het volgende doel is om de 19 km te lopen tijdens de Strong Viking. Het helpt mij om een doel te hebben om voor te trainen en erachter te komen dat je meer kan dan dat je zelf denkt. Met doorzettingsvermogen en een positieve instelling kan je heel ver komen!

Hilda van den Berg

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Ik probeer te letten op een goede balans.


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen