Ilona Bredius aan het woord

Ilona Bredius

Ilona Bredius

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Ilona Bredius.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport sinds november 2015 bij Healthclub OpenAir. Ik kwam toen net in Gouda wonen en was op zoek naar een leuke sport.

Welke lessen volg je?

Meestal doe ik mee met bootcamp op maandag- of woensdagavond en soms neem ik deel aan de hardlooptraining op dinsdag in Goverwelle.

Waarom sport je bij HCOA?

Net zoals de meeste leden van Healthclub OpenAir denk ik: lekker sporten in de buitenlucht en in je eigen omgeving. Vanessa houdt de trainingen uitdagend door telkens weer je grens te verleggen.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Ik stel voor mezelf telkens kleine doelen. Toen ik net begon bij Healthclub OpenAir, wilde ik fatsoenlijk een paar trappen op kunnen lopen zonder buiten adem te zijn. Ik kan wel zeggen dat ik dit inmiddels heb bereikt! Op dit moment probeer ik wat sterker te worden en mijn vetpercentage te verlagen.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Om eerlijk te zijn: niet zoveel! Ik hou heel erg van lekker én veel eten. Dat is ook de voornaamste reden dat ik veel sport: om te voorkomen dat ik van al dat eten teveel aankom, haha. Wel let ik tegenwoordig voorafgaand aan de training op wat ik eet. Toen ik net met bootcamp begon, nam ik voor de training een volledige maaltijd. Maar ik merkte al snel dat je dan veel te vol zit om te kunnen sporten, dus nu eet ik in de middag wat meer en ’s avonds wat minder.

Ilona Bredius

 


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles