Joyce Sint Nicolaas aan het woord

Joyce Sint Nicolaas

Joyce Sint Nicolaas

Even kletsen met Joyce Sint Nicolaas

Hoe lang sport je bij HCOA?
Ik ben begonnen in juni 2014 – al ruim anderhalf jaar dus!

Welke lessen volg je?
Op maandagavond bootcamp en crosstraining bij Lisette in het Westbroekpark in Den Haag en dan op vrijdag- of zaterdagochtend nog een bootcamp training bij Vanessa in Clingendael.

Waarom sport je bij HCOA?
Ik vind het heerlijk buiten te sporten in een mooie groene omgeving en lekker fanatiek bezig te zijn. Verder is geen enkele les hetzelfde en train je echt al je spiergroepen. Tot slot: de persoonlijke aandacht en de gezelligheid! Ik heb al veel leuke mede-sporters leren kennen tijdens de trainingen en dat maakt het voor mij echt een feestje lid te zijn van Health Club Open Air.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?
Mijn algehele doel is fit en in vorm blijven. Volgens mij lukt dat heel aardig! Daarnaast heb ik in het afgelopen anderhalf jaar ook getraind voor de CPC Halve Marathon, de Puinduinloop en de Harbour Run (2x). Die sportieve events verliepen allemaal heel goed!

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?
Natuurlijk, abs kweek je immers in de keuken ;-). Ik probeer zoveel mogelijk gezond en gevarieerd te eten, maar ik overdrijf het niet. Lekker uiteten en wijntjes horen er wat mij betreft ook bij!

Joyce Sint Nicolaas


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen