Lorain Khoenkhoen aan het woord

Lorain Khoenkhoen

Lorain Khoenkhoen

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Lorain Khoenkhoen.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport sinds 2011 met veel plezier bij Healthclub OpenAir. Via mijn werk kon ik 1 keer per week gaan sporten bij HCOA in Den Haag. Ik vond het zo fijn om buiten te sporten en de lessen waren afwisselend, dat ik mijn abonnement bij de sportschool heb opgezegd.

Welke lessen volg je?

Ik volg de zondagochtend bootcamp en/of de maandagavond crosstraining bij Healthclub OpenAir Zoetermeer. Deze lessen heb ik met kleine aanpassingen ook gevolgd tijdens mijn zwangerschap. Het liefst zou ik meer willen sporten maar met een druk werk- en gezinsleven is het voor nu niet haalbaar.

Lorain Khoenkhoen

Waarom sport je bij HCOA?

Ik sport bij Healthclub OpenAir omdat ik het lekker vind om buiten te sporten. Weer of geen weer, de lessen gaan door. De medesporters en de trainers zijn leuk waardoor het ook altijd gezellig is.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Toen ik begon was mijn doel om weer fit en strak te worden. Na een ziekteperiode in 2009 was mijn conditie weg en wilde ik weer zonder te hijgen de trap op. Inmiddels ben ik best fit en ga als het uitkomt ook hardlopen. Strakker worden zou ik wel willen, dus gaan we nog even door met sporten.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Ik probeer wel op mijn eten te letten en sinds een paar maanden drink ik mijn koffie zonder suiker. Soms is gezond eten makkelijker te doen dan de andere keer.

Lorain Khoenkhoen


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles