Lotte Dros-Hendriks aan het woord

Lotte Dros-Hendriks

Lotte Dros-Hendriks

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport bijna anderhalf jaar bij Healthclub OpenAir Amersfoort.

Welke lessen volg je?

De bootcamp training in Amersfoort 

Waarom sport je bij HCOA?

Ik ben begonnen omdat degene die de les geeft een vriendin van me is en zij dacht dat ik het wel leuk zou vinden. Ik ben ermee door gegaan omdat ik het inderdaad erg leuk vind en er fit van ben geworden. Dit is overigens de eerste sport ooit die ik echt leuk vind! Doordat het lekker buiten is en doordat er veel afwisseling in de lessen zit. Eén keer in de maand gaan we naar de Soester Duinen, echt een heerlijke plek! Dan gaat m’n man ook vaak mee.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn doel was om fitter te worden. Dat heb ik bereikt. Toen ik begon, was ik niets gewend en vond ik 100 meter rennen al ver. Dat kan ik me nu niet eens meer voorstellen! Ik merk echt dat mijn conditie met sprongen vooruit gaat en dat ik sterker word! Dat motiveert me om ermee door te gaan.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Nee. Ik at altijd al veel groente en fruit en dat doe ik nog steeds. Maar ook chips gaat er nog steeds wel in! Ik denk (of beter: hoop) dat het niet zoveel kwaad kan (misschien zelfs wel goed is) om jezelf af en toe iets ongezonds te gunnen.

Lotte Dros-Hendriks


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen