Marcel de Rooij aan het woord

Marcel de Rooij

Marcel de Rooij

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport nu 1 jaar bij Healthclub OpenAir

Welke lessen volg je?

De bootcamp lessen van Vanessa op woensdagavond in Zoetermeer. 

Waarom sport je bij HCOA?

Naast bootcamp doe ik 3x per week een hardlooptraining. Vanwege de oefeningen voor het hele lichaam, het trainen in de buiten lucht en het trainen in een vaste groep vindt ik het erg leuk om bij HCOA te trainen.

Marcel de Rooij

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn trainingsdoel is het verbeteren van mijn gehele spier conditie om hardloop blessures te voorkomen en een lekker fit gevoel na het sporten. Hoewel ik de combinatie hardlopen en bootcamp training best zwaar vindt merk ik dat mijn spierconditie is verbeterd. Na een training ben ik meestal aardig stuk. Maar na een warme douche voel ik me weer heerlijk voldaan en krijg ik altijd weer een positief gevoel.

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Ik eet gezond zoals verse groenten en fruit en niet te veel vet. Maar in het weekend wil ik ook genieten van een wijntje en lekker eten.

Marcel de Rooij


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen