Sabine Mol aan het woord

Sabine Mol

Sabine Mol

Hoe lang sport je bij HCOA?

Alweer 5 jaar en vanaf het eerste uur met veel plezier erbij, wat is de tijd voorbij gevlogen! Begonnen met een groepje vrienden en kennissen, nu uitgegroeid tot een succesvolle franchise onderneming waar menig sportclub jaloers op mag zijn. Nog steeds geniet ik elke keer opnieuw van het buiten sporten én is een gezonde dosis spierpijn van een uurtje knallen bij Vanessa of Anna stiekem af en toe wel lekker.

Voor mij is er naast het leveren van een sportieve inspanning ook een ander element dat de afgelopen jaren een steeds grotere plek in heeft genomen, het sociale aspect. Samen wat drinken na het sporten en even bijkletsen met vriendinnen die je minder vaak ziet en spreekt dan je eigenlijk zou willen. Heel fijn. #aanrader!

Welke lessen volg je?

Er is volgens mij geen les die ik niet gevolgd heb (behalve de mommy-bootcamp hihi). Favoriet was echt altijd de zondagochtend in Zoetermeer om 10:30 bootcamp (hint!) en nu de maandag, woensdag in Zoetermeer en donderdag in Voorburg. Clingendael is echter mijn favoriete locatie, ook daar sluit ik op zaterdagochtend nog wel eens aan.

Waarom sport je bij HCOA?

Sporten is voor mij een uitlaatklep, zorgt ervoor dat ik de rest van de dag goed functioneer en me lekker voel. Daarnaast zorgt buiten sporten voor mijn innerlijke balans. Het geeft me rust en energie tegelijk. Mega! Vanaf het hockeyveld naar de sportschool en weer gauw naar buiten het voetbalveld op, heb ik voorkeur voor buiten sporten ontwikkeld en zit ik eerlijk gezegd liever in het bos dan thuis op de bank. HCOA bied een combinatie van kracht- en conditietraining in juist die omgeving in de buitenlucht ook nog met leuke mensen. Wat wil je nog meer?

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn trainingsdoel was 21 km stormbaan. Ben tot de 19 gekomen. Helaas door blessureleed nog niet kunnen finishen. We geven de moed niet op, ik zit inmiddels alweer op de 10km stormbaan! Inmiddels vind ik het doel niet zo belangrijk meer, lekker kunnen sporten vind ik veel belangrijker!

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Natuurlijk! Naast dat voedingsleer een soort hobby van me is, eet ik zoveel mogelijk biologisch en een aantal keer per week biologisch vegetarisch. Vind het leuk om ermee bezig te zijn en erover te leren, automatisch pas je dit dan toe op je eigen voedingspatroon. Uiteraard met hier en daar een flinke uitschieter ;-)

Sabine Mol


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen