Sander Verheij aan het woord

Sander Verheij

Sander Verheij

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Sander Verheij.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport alweer 3,5 jaar bij Healthclub OpenAir. Ik ben in september 2014 begonnen omdat ik op dat moment een belabberde conditie had en veel last had van mijn rug.

Welke lessen volg je?

Ik doe 1x per week een Bootcamp training. Meestal op de zondagochtend in Zoetermeer. Voordeel bij HCOA is dat als ik een keer niet kan op de zondag, ik dat altijd in kan halen op een andere dag. Ik heb ook een tijd twee maal per week bootcamp training gedaan, maar dat is nu helaas niet goed in te plannen in mijn (te) drukke schema. Naast bootcamp doe ik ook nog aan squash, golf en darts.

Waarom sport je bij HCOA?

Ik vind het heerlijk om buiten te sporten. Van de buitenlucht krijg ik energie. In het verleden heb ik veel gesport in de sportschool, maar dat beviel slecht en daarom ging ik ook veel te weinig. Bij HCOA sport je samen met een groep medesporters. Dat is een stuk gezelliger, en ook beter voor mijn motivaties.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn doel is/was om fitter te worden, en mijn rugspieren te verbeteren. Dat is behoorlijk goed gelukt. Nog steeds ben ik niet de fitste persoon op aarde, maar ik merk dat mijn conditie enorm verbeterd is, en ik heb veel minder last van mijn rug. Mijn doel voor het komende jaar is om nog wat sterker te worden en mijn conditie nog verder te verbeteren. (en mijn bierbuik weg te trainen, haha).

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Thuis koken we zoveel mogelijk alles vers en altijd zonder pakjes en zakjes. Ik probeer afwisselend en redelijk gezond te eten, zodat ik ook af en toe lekker bewust kan ‘zondigen’. Want een lekkere vette hap en de nodige biertjes kan ik ook waarderen en zou ik ook niet willen laten staan, zolang mijn gezondheid dat toelaat. Dat is ook een belangrijke reden dat ik sport: als ik dat niet zou doen zou ik zeker aankomen.

Sander Verheij


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles