Tess Koning aan het woord

Tess Koning

Stormloop 2016

Even kletsen met Tess Koning

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik heb eerst twee jaar bij HCOA Leiden gesport. Toen ik naar Den Haag verhuisde had ik in eerste instantie mijn lidmaatschap opgezegd. Toen heeft de trainster uit Leiden me gelukkig toch weten te overtuigen in Den Haag ook lessen te volgen en nu train ik een klein jaartje met veel plezier in Den Haag.

Welke lessen volg je?

Nu doe ik de bootcamp op dinsdagavond in het Haagse Bos. Ik kan het precies achter mijn werk aanplakken en dan heb ik ‘s avonds nog wat uurtjes over.

Tess Koning

Waarom sport je bij HCOA?

Ik wilde graag gaan bootcampen, het leek me een mooie uitdaging. Dus ben ik gaan zoeken waar ik dat kon doen. Na een proefles was ik er snel uit. Afwisseling van kracht en conditie en zowel destijds in Leiden als nu in Den Haag gezellige mensen om mee te sporten. Ik vind het ook erg fijn dat als ik een keer niet kan op de dinsdag, het nooit een probleem is om een ander moment in de week een les te volgen.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Nadat ik fanatiek heb geroeid wilde ik graag een sport vinden waarbij ik intensief kon blijven trainen en ik kracht en conditie kon combineren. Ik heb dus niet echt een trainingsdoel, maar vind het gewoon lekker om te sporten. Een uurtje bootcampen is heerlijk, zeker nu het weer zomer wordt! Naast bootcampen vind ik wielrennen en hardlopen ook leuk om te doen en onlangs hebben we met een paar bootcampers de Stormloop gedaan in Zandvoort. Een speeltuin voor grote mensen, het was een feestje!

Tess Koning

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Ik probeer me bewust te zijn van wat ik eet en let er de ene periode meer op dan de andere periode. Maar ik heb geen bepaald voedingspatroon waar ik me aan houd.


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen