Healthclub OpenAir - Vacatures

Mogen we aan je voorstellen: Arnoud Dorlijn, hij geeft les bij Healthclub OpenAir in Voorburg.

Arnoud Dorlijn

Hobby’s

Ik vind mijn sociale leven het belangrijkste wat er is. Dus afspreken met vrienden is mijn grootste hobby. Sporten is altijd in mijn leven geweest, dus dat staat zeker op de tweede plaats. Maar, ondanks dat ik sportief aangelegd ben en houd van actie, ben ik ook iemand die lekker op de bank kan liggen genieten met de tv aan om een film of serie te kijken.

Sportervaring

Van jongs af aan heb ik eigenlijk altijd al gesport, variërend van judo tot schaken en waterpolo. Waterpolo is tot nu toe de sport wat ik het langste heb gedaan maar krachtsport komt steeds dichterbij. Sinds mijn 16e jaar ga ik al naar de sportschool waar mijn interesse is gegroeid om mensen te begeleiden op het gebied van sporten. Mensen helpen doe ik al graag en sporten vind ik belangrijk en leuk dus waarom niet de combinatie als beroep. Ik ben toen begonnen met de MBO opleiding Sport en Bewegen waar ik verschillende externe diploma’s heb behaald om fitnesstrainer te worden. Momenteel doe ik de opleiding Fysiotherapie, omdat ik mij nu ook verder wil gaan richten op het revalideren.

Waarom Healthclub OpenAir

Ik ben vanuit mijn werk alleen gewend om in de sportschool training te geven. Toen ik hoorde dat HCOA mij misschien in het team wilde hebben twijfelde ik geen moment en pakte ik de kans. Na mijn eerste training buiten wist ik meteen dat heel anders was en dat ik van de frisse lucht hield tijdens het trainen.

Healthclub OpenAir

Lijkt het jou leuk om net als Arnoud Dorlijn les te geven bij Healthclub OpenAir? Houd dan onze vacatures in de gaten!