Healthclub OpenAir | Jump!

Healthclub OpenAir werkt uitsluitend met gecertificeerde trainers, diëtisten en sport-fysiotherapeuten zodat jij gegarandeerd bent van deskundige begeleiding. Op deze pagina stellen wij ons graag aan jou voor!

Vanessa Emmel

Hobby’s: Bootcampen, hardlopen, crosstraining, koken, lekker eten, lol maken, met vrienden afspreken en wat ik heel belangrijk vind is geniet van het moment.

Sportervaring: Vanaf kleins af aan ben ik al met sport bezig. Judo en turnen waren mijn favoriete sporten. Naast het sporten vond ik het altijd leuk om les te geven in de sport daarom ben ik naar het CIOS gegaan in Haarlem.

In mei 2011 ben ik Healthclub OpenAir gestart vanuit een passie.  Een passie voor de sport maar ook een passie die ik heb om mensen te begeleiden naar hun doel.  Alle mensen die bij Healthclub OpenAir  sporten hebben een eigen doel. Dit kan zijn afvallen, conditie verbeteren, sterker worden, of het deelnemen aan evenementen. Het is super om te zien dat iedereen heel gemotiveerd is om zijn doel te bereiken . Ik word helemaal blij van het buiten sporten en van de energie die ik krijg van de sporters.

… Vanessa geeft les in Den Haag, Gouda en Zoetermeer

Eric Jonker

Eric Jonker

Hobby’s: Bij mij en bij mij thuis staat bijna alles in het teken van sport, en voetbal in het bijzonder. Sportief bezig zijn, sport kijken, er over praten en wedstrijden bezoeken. De tijd die over blijft gaat al snel op aan de bioscoop, uit eten, en vakanties. Voor een optreden van een goede band in een van de kleine(re) zalen ben ik al snel te porren. Sport en muziek is voor mij belangrijk.

Sportervaring: Het begon uiteraard met voetballen. Daarna spieren kweken op een ouderwetse sportschool. Vervolgens gaan hardlopen om de conditie op peil te houden en wat uitmondde in 13 marathons, ontelbare halve marathons of kortere afstanden (liefst cross) tot de dagelijkse trainingen hun tol gingen eisen. Aan alles komt een einde, waarna de MTB-fiets een voorname plek innam. En ja, er is ook een racefiets. De hardloopschoenen gebruik ik nog steeds, maar die gaan wat langer mee tegenwoordig. En al 35 jaar lang geen winter zonder een vakantie op een paar ski’s of een snowboard, op een met sneeuw bedekte helling in een of ander gebergte, meestal de Alpen. Snowworld is mijn sportieve thuis. En het Buytenpark is mijn achtertuin. Al vanaf de opening sport ik bij Snowworld Health Club (zoals het nu heet). De laatste jaren ging ik mij steeds meer interesseren voor de groepslessen als bodypump, CX-work, spinnen, crossgym … ja, wat deed ik niet. En de activiteiten in de ‘oude trouwe’ fitnesszaal zijn altijd blijven bestaan naast alle in- en outdoor activiteiten.

Waarom Healthclub OpenAir: De tijd is aangebroken om mijn ervaringen op sportgebied niet alleen te delen, maar over te brengen aan anderen door middel van het geven van trainingen. Of het nu bootcamp, crossgym, of hardlopen is, groepen of individuen, ik wil graag alles delen met sporters via leuke, interessante en intensieve workouts in de natuur en met de natuur. En laat dat binnen HCOA nu allemaal aanwezig zijn!

… Eric geeft les in Den Haag en Zoetermeer


Stéphani Ribecco

Stephani Ribecco

Hobby’s: Fitness, wielrennen, golfsurfen, duiken, muziek luisteren, terrasjes pakken en reizen naar verre landen.

Sportervaring: Gladiator Workout | Gladiator Bootcamp | NASM Personal Trainer | Fitvak A! | Les Mills International silver certificate BodyPump | Les Mills international certificate BodyCombat | Concept 2 Crewclass rowing | TRX suspension trainer certificate | Spinning.

Waarom Healthclub OpenAir: Het werken met HCOA is leuk! Het geven van Bootcamp geeft ontzettend veel energie want het is effectief en  elke les is anders. Als instructeur zie je je deelnemers letterlijk sterker, leniger, sneller en zekerder worden (van zichzelf).  Het grote verschil met lesgeven in de sportschool is dat er veel meer ruimte is voor een persoonlijke benadering. Tijdens de bootcamp wordt er altijd veel gelachen, dat maakt het gezellig en de buispieren krijgen daardoor ook nog eens een extra training.

… Stéphani geeft les in Leiden


Linda van Gils

Linda van Gils

Hobby’s: Sporten! Crossfit, bootcamp, mountainbiken, obstacle runs.. noem maar op! Hierin kan ik lekker m’n energie kwijt en kan ik mezelf fysiek (en soms ook mentaal) uitdagen! Maar daarnaast geniet ik er ook van om af te spreken met de fijne mensen om me heen. Lekker (uit) eten, terrasje.. . “Vier het leven” is mijn motto.

Sportervaring: Vroeger heb ik veel aan turnen gedaan en ook daarna heb ik eigenlijk nooit echt stilgezeten. Maar na een heftig ongeluk werd ik gedwongen om gecontroleerd te sporten om goed te kunnen revalideren. Daar is mijn echte interesse begonnen; ik leerde heel veel over wat sporten nu werkelijk doet met het lichaam. Van daaruit ben ik verder gaan bouwen en heb ik uiteindelijk een opleiding gevolgd tot Master trainer bij de AALO. Naast lesgeven bij Healthclub OpenAir (bootcamp en zwangerschapsbootcamp) verzorg ik voor mijn eigen bedrijf ook een aantal keer per week bootcamptrainingen, geef ik bootcamptrainingen aan kinderen en ben ik inzetbaar voor (bedrijfs)sportdagen.

Waarom Healthclub OpenAir: De naam zegt het eigenlijk al; sporten in de buitenlucht is en blijft toch het allerlekkerst én lekker laagdrempelig! De locaties waar ik voor Healthclub OpenAir naartoe mag, zijn stuk voor stuk fantastisch. Met een gemotiveerde, gezellige groep sporters trainen in het ochtenddauw in het bos of de zon zien ondergaan achter de heuvels in het park.. ik vind het kleine cadeautjes!

… Linda geeft les in Zoetermeer


Juda Schonewille

Juda SchonewilleHobby’s: Rugby, krachttraining, conditietraining, buiten zijn, koken en met vrienden zijn.

Sportervaring:  Al sinds mijn 10de op de rugby te vinden, maar naast de rugby ook andere sporten beoefend, en vindt les/training geven erg leuk.

Waarom Healthclub Openair: Ik hou erg van buiten bezig zijn, en zoals de naam al zegt OpenAir. Dus dat sluit perfect aan, en training geven is natuurlijk super leuk.

Juda geeft les in Gouda


Nathalie Karsten-Eijkelboom

Nathalie Karsten EijkelboomHobby’s: Natuurlijk sporten 😉 Op vrij jonge leeftijd ben ik gaan handballen, ik trainde 3 x per week en op zaterdag knallen met mijn team. Ik vond het geweldig, maar moest helaas op 12-jarige leeftijd stoppen met sporten en überhaupt met snel bewegen. Die ziekte van Osgood Slatter maakte een eind aan mijn carrière als handbalster en ik mocht zelfs niet meer meedoen met gym. Mijn pattellapees stond op afscheuren en ik moest 7 weken met mijn linkerbeen in het gips. Vier jaar lang heb ik niets kunnen doen. Op mijn zestiende kwam ik aanraking met de sportschool. Naast de groepslessen merkte ik, dat ik met gerichte krachttraining mijn knie sterker kon maken. Op mijn 21ste kreeg ik te horen dat ik naast artrose in mijn rug ook een vorm van reuma heb. Naast mijn werk ben ik altijd lekker blijven sporten. Na mijn eerste bevalling (2006) ben ik fanatieker geworden, rust roest en daarnaast was ik maar liefst 30kg aangekomen! Krachttraining, steps, aerobics en hardlopen waarom niet? Pas jaren later kreeg ik het verlangen om mijn expertise op het gebied van Human Resource en coaching aan te vullen met sport gerelateerde begeleiding. Toen heb ik de stoute sportschoenen aangetrokken en opleidingen tot fitnesstrainer bij Aalo gevolgd. Inmiddels geef ik alweer een paar jaar bootcamp, crosstraining en personal training. Naast dat ik dit bij Health Club Open Air doe, doe ik dat ook vanuit mijn eigen bedrijf. Daarnaast geef ik voedingsadviezen, begeleid ik een wandelclub, clinics meidensport en bootcamps voor kinderfeestjes en bedrijven. Het kan ook zijn dat je mij ziet lopen bij voetbalvereniging SV DHL; want daar ben ik al een aantal jaren coördinator binnen de jeugd en ik voetbal in het vrouwen veteranen team.

Dus eigenlijk zou je kunnen zeggen dat het mijn hobby is om mensen/organisaties te begeleiden op het gebied van vitaliteit, sport, duurzame inzetbaarheid, voeding en lifestyle 😊

Sportervaring: Zoals je hierboven hebt kunnen lezen begon het voor mij met handbal. Gevolgd door verschillen lessen en krachttraining in de sportschool. Natuurlijk bootcamp en cross training, maar ook revalidatietraining na een knieoperatie en gericht het versterken van je rug- en schouderspieren om gewoonweg soepel te kunnen blijven bewegen.

Waarom Healthclub Openair: Sporten in de sportschool is ok, maar wat nou als je de sportschool naar buiten kunt brengen? Dat is natuurlijk perfect! Samen met gemotiveerde leden een fijne workout neerzetten; de ene keer alleen bodyweight en de andere keer met verschillende materialen. Tijdens het trainen genieten we van de natuur en natuurlijk van elkaars aanwezigheid, want samen is alles leuker 😊

Nathalie geeft les in Ypenburg (Den Haag/Delft)


Arnoud Dorlijn

Arnaut Dorlijn

Hobby’s

Ik vind mijn sociale leven het belangrijkste wat er is. Dus afspreken met vrienden is mijn grootste hobby. Sporten is altijd in mijn leven geweest, dus dat staat zeker op de tweede plaats. Maar, ondanks dat ik sportief aangelegd ben en houd van actie, ben ik ook iemand die lekker op de bank kan liggen genieten met de tv aan om een film of serie te kijken.

Sportervaring

Van jongs af aan heb ik eigenlijk altijd al gesport, variërend van judo tot schaken en waterpolo. Waterpolo is tot nu toe de sport die ik het langste heb gedaan maar krachtsport komt steeds dichterbij. Sinds mijn 16e jaar ga ik al naar de sportschool, waar mijn interesse is gegroeid om mensen te begeleiden op het gebied van sporten. Mensen helpen doe ik al graag en sporten vind ik belangrijk en leuk dus waarom niet de combinatie als beroep? Ik ben toen begonnen met de MBO opleiding Sport en Bewegen waar ik verschillende externe diploma’s heb behaald om fitnesstrainer te worden. Momenteel doe ik de opleiding Fysiotherapie, omdat ik mij nu ook verder wil gaan richten op het revalideren.

Waarom Healthclub OpenAir

Ik ben vanuit mijn werk alleen gewend om in de sportschool training te geven. Toen ik hoorde dat HCOA mij misschien in het team wilde hebben twijfelde ik geen moment en pakte ik de kans. Na mijn eerste training buiten wist ik meteen dat dat heel anders was en dat ik van de frisse lucht hield tijdens het trainen.


Martin van de Bunt

Martin van de Bunt

Hobby’s

Ik vind het heerlijk om buiten bezig te zijn met veel verschillende activiteiten zoals: hardlopen, kanoën, fietsen, obstacle runs en zwemmen. En dan nog het liefst met ons gezin. Daarnaast is mijn grote passie formule 1 en kan ik ook enorm genieten van gezellig samenkomen met vrienden en familie.

Sportervaring

Ik heb veel verschillende sporten gedaan. Voetbal, zaalvoetbal, tennis, kickboksen, fitness, squash, waterpolo en hardzwemmen. Ik ben 4 jaar geleden begonnen bij HCOA met een training voor een obstacle run en genoot daar zo van dat ik ben blijven plakken bij de bootcamplessen.

Onze trainer hield er mee op en heb toen aangeboden om de lessen te gaan geven. Zo is het balletje gaan rollen en heb inmiddels ook de opleidingen personal trainer en gewichtsconsulent gedaan. Met dit pakket begeleid ik de mensen die bij me komen naar hun persoonlijke doelen.

Waarom Healthclub OpenAir

De kans deed zich voor om HCOA Amersfoort & Leusden voort te zetten. Die kon ik gewoon niet laten liggen. Ik wil anderen net zo enthousiast voor sporten maken als ik dat ben.

Martin geeft les in Amersfoort en Leusden.


Healthclub OpenAir

..Lijkt het jou ook leuk om als trainer bij ons aan de slag te gaan? Bekijk onze vacatures!