Mudmasters Family

Healthclub OpenAir - Vacatures

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, professionele bootcamp instructeur (m/v) die ons team van Healthclub OpenAir Amersfoort en/of Leusden kan versterken.

Ben jij positief ingesteld  en een doorzetter, inspirator, iemand met passie voor health & sport? Kun jij al je energie overdragen aan je deelnemers? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ben je in het bezit van één van onderstaande diploma’s:

  • Fitness A
  • ALO
  • CIOS
  • NASM

Stuur dan vandaag nog een mail met jouw motivatie en cv naar amersfoort@healthclubopenair.com


Healthclub OpenAir

Vitaliteit

 

Vitaliteit van de medewerkers staat voor veel bedrijven inmiddels hoog op de agenda. Zo ook voor het UWV.  De medewerkers van het UWV blijven fit met wekelijkse sportles  onder begeleiding van Healthclub OpenAir. Samen met collega’s lekker sporten in de buitenlucht. 

Wilt u dit ook voor uw bedrijf? Neem contact met ons op, wij gaan graag met u in gesprek om te vertellen wat de mogelijkheden zijn.

jun
22
0

Bootcampen in Den Haag

Bootcampen in Den Haag

Houd je van sporten? Doe je dit graag buiten samen met andere sportieve mensen? Kom dan eens gezellig bootcampen in Den Haag! Het hele jaar door sporten in de buitenlucht, met regen en zonneschijn, we laten ons (bijna) nergens door weerhouden! Meld je nu geheel vrijblijvend aan voor een GRATIS proefles en kom ervaren hoe leuk het is!

Onze trainingstijden in Den Haag zijn als volgt:

  • Dinsdag 18.15-19.15 uur Haagse Bos
  • Zaterdag 9.30-10.30 uur Clingendael

Zien we je snel?


Healthclub OpenAir

Elke week sporten bij Bever. Voor de medewerkers is dit de normaalste zaak van de wereld! Zij weten namelijk hoe belangrijk het is om fit te zijn èn te blijven. Zij doen daarom wekelijks bootcamp en crosstraining onder begeleiding van Healthclub OpenAir. Zeg nou zelf, ziet er hartstikke leuk uit toch? Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op, we vertellen u er graag alles over.

Bootcamp Pointer

Bij Pointer Brand Protection & Research weten ze hoe belangrijk de vitaliteit van de medewerkers is. Daarom gaan zij wekelijks naar buiten om te bootcampen onder begeleiding van Healthclub OpenAir. Behalve dat dit hartstikke gezond is, is het ook nog eens hartstikke leuk! Samen met collega’s actief zijn in de buitenlucht.

Wilt u dit ook voor uw bedrijf? Neem contact met me op! Ik vertel u graag wat de mogelijkheden zijn.


Healthclub OpenAir