Sebastiaan Versteeg aan het woord

Sebastiaan Versteeg

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Sebastiaan Versteeg.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport vanaf februari 2020 bij Healthclub OpenAir Amersfoort.

Welke lessen volg je?

Ik volg de Bootcamp lessen op de woensdagavond. Ik loop ook nog 3 keer per week een uurtje in de buurt, dus voor nu is die woensdag wel lekker.

(interview gaat verder onder foto)

Sebastiaan Versteeg

Waarom sport je bij HCOA?

Een paar maatjes van mij zaten op Bootcamp. Ik kwam net terug van een lange vakantie en had besloten dat 2020 het jaar zou zijn dat ik weer lekker aan de bak ging met mijn gezondheid. Ik vind het super ezellig om elke week weer bij te praten en ondertussen te merken dat je stappen maakt in je gezondheid. Het gaat op een speelse manier waardoor het uur voorbijvliegt.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn trainingsdoel was een stuk afvallen en tegelijk aan mijn conditie werken. Op dit moment heb ik een betere conditie en ben ik ook iets afgevallen. Als ik foto’s van een half jaar geleden zie dan is dat wel al echt een wereld van verschil.

(interview gaat verder onder foto)

Sebastiaan Versteeg

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Ik eet redelijk gezond, maar maak ook wel een uitstapje naar het ongezondere. Ik merk wel dat de zin naar het ongezonde eten en alcohol wel meer wegebt hoe meer je bewuster met je lichaam omgaat. Dus terwijl je traint train je ook je geest.

Zou je het andere mensen aanraden?

Ik raad het andere mensen zeker aan. Ik vind het fijn om buiten, met je maten, te werken aan je lichaam. Ik word er tijdens en na de workout vrolijk van en voel me ook wel een beetje trots dat ik weer een stapje verder ben gegaan. Je merkt de vooruitgang per week en dat is toch wel erg leuk. Dus ja, kom zeker een keertje langs!


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een GRATIS proefles!

Gratis proefles