Marijke Mons aan het woord

Marijke Mons

Marijke Mons

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Marijke Mons


Hoe lang sport je bij HCOA?

Bijna 1 jaar!

Welke lessen volg je?

Ik volg hardlooptraining (Gouda) en bootcamp (Zoetermeer).

Waarom sport je bij HCOA?

Een jaar geleden kwam ik thuis te zitten vanwege een burn-out. De vriendinnen waarmee ik hardloopwedstrijden en obstacle runs doe waren al lid van HCOA, dus het was een logische stap om met ze mee te gaan. Op deze manier kwam ik buiten, zag ik mijn vriendinnen en kon ik mijn hoofd weer leeg en op orde krijgen! Dus al snel stapte ik over van 1 keer in de week naar twee keer in de week sporten bij HCOA!!

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Ik heb niet echt een specifiek doel, maar wat ik wel merk is dat mijn hardloopwedstrijden steeds ‘makkelijker’ gaan en daardoor worden de afstanden en uitdagingen steeds groter! Dus vooral; lekker fit blijven en fitter worden!

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Dat probeer ik wel, maar op de één of andere manier gaan de kilo’s er nog niet echt af…..wellicht wordt dat ook een doel!

Marijke Mons

 


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles