Natascha van der Grijn aan het woord

Natascha van der Grijn

Natascha van der Grijn

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport nu ongeveer een jaar bij Healthclub OpenAir.

Welke lessen volg je?

Ik volg de bootcamp trainingen in Zoetermeer. Meestal op woensdagavond en soms ook op zondagochtend.

Waarom sport je bij HCOA?

Omdat ik merk dat ik me er goed bij voel om te sporten en ik in de loop van het afgelopen jaar ook écht merk dat ik vooruitgang heb geboekt. Je kunt het letterlijk zien dat mijn lichaam versterkt en verstevigd, zeg maar. Ik heb eigenlijk nooit echt gesport. Wel eens wat sport in periodes dat ik af wilde vallen, maar wanneer het doel was bereikt stopte het sporten altijd ook weer. Tot na mijn zwangerschap (drie jaar geleden). Toen ben ik begonnen met hardlopen en heb ik de passie en verslaving van het sporten ontdekt. Nog steeds vind ik het hardlopen héérlijk. Maar de combinatie met bootcamp lessen is voor mij wel de ultieme combinatie. En zeker het buiten sporten bevalt mij heel goed. Zou niet anders willen. Bovendien ben ik een echte liefhebber van lekker eten, dus is het ook fijn om te merken dat je daarin ook nét even meer kan als je ook regelmatig blijft sporten.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn trainingsdoel is nog niet bereikt. Ook moet ik mijn doelen af en toe aanpassen. Heb best nog wel eens wat blessures waardoor ik, vooral bij het hardlopen, af en toe weer even een stapje terug moet doen. Maar ik hoop de vooruitgang van het afgelopen jaar in ieder geval nog door te zetten. Nog even wat strakker en sterker worden.

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Ja zeker. Ben iedere dag met mijn voeding bezig. Ben in het verleden al een aantal keer een grotere hoeveelheid kilo’s afgevallen (12, 24 en na mijn zwangerschap 18). En ik heb daar nu denk ik (hoop ik!) wel een balans in gevonden. Eten met mate is vooral belangrijk voor mij. Ik eet graag VEEL! En variatie is voor mij het sleutelwoord. Verder probeer ik gewoon gezond te eten. Ik denk iedere dag als ik wakker word: wat ga ik vandaag doen qua eten? En zolang ik me hier aan houd gaat het goed. En ik doe er dus ook alles aan om het nu zo te houden. Het is een belangrijk en aanwezig onderdeel van mijn dagelijks leven geworden.

Natascha van der Grijn


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen