Caroline Meijer aan het woord

Caroline Meijer

Caroline Meijer

Even kletsen met Caroline Meijer

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport al ruim 4 jaar bij Healthclub OpenAir.

Welke lessen volg je?

Ik volg de bootcamp les op de woensdagavond in het Westerpark in Zoetermeer.

Caroline Meijer

Waarom sport je bij HCOA?

Ik vind het heerlijk om na een lange dag werken buiten te sporten. Hoofd leegmaken en lekker in de buitenlucht bezig zijn. De lessen zijn altijd afwisselend en de medesporters zijn ook erg gezellig! Dat maakt dat een uurtje bootcamp voorbij is voordat je het weet.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Begin was mijn trainingsdoel de 10 km lopen en dat is bereikt! Heb meerdere malen wedstrijden gelopen en ook nog een mooie tijd neergezet. Na mijn zwangerschap, een kleine 2 jaar geleden, wilde ik me weer wat fitter en sterker voelen. Door weer meer te gaan sporten en op mijn voeding te letten heb ik dit doel ook bereikt!

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Ik eet zoveel mogelijk gezond maar een paar dropjes en een wijntje in het weekend kan ik niet laten staan!

Caroline Meijer


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen