Jessy Bergamin aan het woord

Jessy Bergamin

Jessy Bergamin

Even kletsen met Jessy Bergamin

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport sinds december 2014 bij HCOA.

Welke lessen volg je?

Ik volg twee keer per week een bootcamples op de dinsdagavond in het Haagse Bos of maandagavond in het Westbroekpark en op zaterdagochtend in Clingendael.

Waarom sport je bij HCOA?

Ik sport bij HCOA omdat ik buiten sporten de leukste manier van sporten vind. Heel fijn aan HCOA is dat je heel flexibel kan zijn in het bepalen van welke les je volgt en wanneer. Hiernaast zijn alle sporters erg aardig en gezellig wat het sporten nog leuker maakt!

Jessy Bergamin

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Toen ik begon bij HCOA had ik geen specifiek doel. Ik wilde vooral lekker sporten. Nu ik merk dat ik me beter en fitter ben gaan voelen vind ik het heel belangrijk dit zo te houden. Nu kan ik eigenlijk niet meer zonder mijn wekelijkse portie sporten:). Erg leuk aan HCOA vind ik dat je samen met andere HCOA-ers mee kan doen aan runs. Ik vind het erg leuk om me in te schrijven voor meer km dan ik eigenlijk kan en er dan naartoe te trainen en de run zo goed mogelijk te doen. Dit zijn leuke, sportieve dagen!

Jessy Bergamin

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Ja, ik let er zo goed mogelijk op dat ik gezond eet. Ik ontbijt bijv. meestal met een smoothie en ik probeer zo gevarieerd mogelijk te eten om de dagelijkse voedingsstoffen binnen te krijgen. Maar ik houd ook erg van lekker (uit)eten wat soms minder gezond is en lekkere wijnen, dus dat doe ik zeker ook!

Jessy Bergamin


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen