Janneke Olie aan het woord

Janneke Olie

Janneke Olie

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport al mee vanaf de eerste bootcamp training op 15 mei 2011 in Zoetermeer.

Welke lessen volg je?

Ik volg de cross training op de maandagavond en de bootcamp op woensdagavond bij Healthclub OpenAir Zoetermeer. Sinds kort doe ik ook mee met mommy bootcamp.

Janneke Olie

Waarom sport je bij HCOA?

Ik vind het heerlijk om buiten te trainen, ik werk veel op kantoor en ben vaak onderweg, dan is het zo fijn om even mijn hoofd leeg te maken en nieuwe energie op te doen, daarnaast ken ik inmiddels veel mensen en ben ik dus niet afhankelijk van iemand om wel of niet te gaan sporten. Het is altijd gezellig.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Ik wil eigenlijk altijd zo fit zijn dat ik met de wat pittigere sportevenementen mee kan doen en maar een beetje extra specifieke training hoef te volgen om het met een goed resultaat te volbrengen. Iets niet uitlopen is iig geen optie. Ik heb dat wel bereikt, alleen ben ik nu 7 maanden zwanger en heb ik momenteel andere prioriteiten en dus ook trainingsdoelen. Op dit moment doe ik wat ik kan qua sporten, met als doel zo snel mogelijk weer te herstellen na de bevalling. Ik train dus lekker, maar niet zo fanatiek als normaal. Luisteren naar mijn lichaam is nog belangrijker dan dat het normaal al is.

Janneke Olie

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Ik let altijd al op mijn voeding, maar ik geniet ook wel van lekker eten! Ik probeer suikers te vermijden en lekker eten is voor mij vooral vers en veel afwisseling.

Janneke Olie


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen