Jos van der Poel aan het woord

Jos van der Poel

Jos van der Poel

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport nu 2 jaar bij HCOA. Mijn voornaamste reden was om weer te kunnen sporten in de buitenlucht. Ik heb altijd veel aan sport gedaan, echter de laatste jaren waren dit voornamelijk binnensporten. Aangezien hardlopen niet echt mijn hobby is zocht ik iets wat zowel voor mij uitdagend genoeg was en het liefst dus ook in de buitenlucht. Deze combinatie, van hardlopen en het doen van allerlei spierversterkende oefeningen, heb ik gevonden bij HCOA.

Welke lessen volg je?

Ik volg de bootcamp les in Zoetermeer en Den Haag, wisselend op woensdagavond/zaterdagochtend/ zondagochtend.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn voornaamste doel van trainen is het onderhouden/vergroten van de conditie en het stabiliseren van mijn gewicht. Helaas kom ik snel aan als ik te weinig sport. Dit doel heb ik zeker kunnen bereiken.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Verder volg ik niet een bepaald dieet maar ik let goed op wat ik eet. Mijn vrouw zorgt altijd voor een gevarieerde, verse gezonde maaltijd. En ik probeer niet teveel te snoepen, wat niet altijd makkelijk is.

Jos van der Poel


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen