,

Voorlichtingsavond Reset Body & Mind

Trainers

Detox | Healthclub OpenAir

Op vrijdag 1 mei organiseert Healthclub Openair een gratis voorlichtingsavond over de detoxkuur van Innerwave.

Innerwave

Innerwave is het 100% natuurlijke gezondheidsprogramma dat lichaam en geest reinigt. ‘Innerwaven’ is een unieke formule waarmee je op simpele, doeltreffende en toegankelijke wijze werkt aan een gezonder en energieker leven.

Waarom detoxen?

De welvaart, de prestatiegerichte maatschappij en ons drukke materialistische bestaan begint haar tol te eisen. Junkfood, kant-en-klaar maaltijden en bewerkt voedsel zijn haast niet meer weg te denken uit de koelkast. Het resultaat: we worden zwaarder, vermoeider en leven ongezonder. Met alle gevolgen van dien. Tijd voor een body & mind reset. Let’s detox!

Voorlichting

Wil je meer weten wat detox voor jou kan betekenen? Kom dan naar de voorlichtingsavond van Healthclub Openair. De avond geeft een goed beeld hoe je je gezondheid in korte tijd een positieve boost kunt geven. We informeren je over het nut van detox voor je gezondheid en lichten de inhoud van het Innerwave programma toe.

Als je aan de slag gaat met een detoxkuur, neem je deel aan een groep. Deelnemen aan een groep zorgt ervoor dat je steun hebt aan elkaar tijdens de detoxkuur. Coaches van Healtclub Openair zullen je daarnaast het gehele traject begeleiden.

Wil je meer weten? Meld je dan aan voor de voorlichtingsavond, deelname is gratis!