Sietske de Ruijter aan het woord

Sietske de Ruijter

Sietske de Ruijter

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Sietske de Ruijter.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport sinds eind januari 2017 bij Healthclub OpenAir, negen maanden nu dus ongeveer.

Welke lessen volg je?

In principe is de bootcamp op zaterdagochtend mijn vaste les, maar in praktijk wissel ik de bootcamp op zaterdag en de cross training op woensdag regelmatig  af. Net wat het beste in mijn schema past eigenlijk.

Waarom sport je bij HCOA?

Ik tennis, maar dat is (op mijn niveau) niet voldoende om mijn conditie op peil te houden. Daarom wilde ik daarnaast nog iets anders doen, het liefst in combinatie met krachttraining én in de buitenlucht. Dan is bootcamp een uitkomst!

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Ik sport vooral om mijn lijf strak te houden en omdat ik er energie van krijg.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Over het algemeen eet ik vrij gezond: veel groente en niet te veel suiker, maar ik kan ook erg genieten van een patatje oorlog of een glas wijn.

Sietske de Ruijter


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles