LInda Bakker aan het woord

Linda Bakker

Linda Bakker

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Linda Bakker.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport sinds april 2013 bij Healthclub OpenAir, dit wel met een onderbreking, want ik heb 1,5 jaar lang in Zuid Amerika gereisd.

Welke lessen volg je?

De bootcamp trainingen bij Healthclub OpenAir Gouda op de maandag en de woensdagavond.

Waarom sport je bij HCOA?

Ik ben ooit via een vriendin bij Healthclub OpenAir terecht gekomen, ik vind het heerlijk om buiten te sporten, ik vind dat Healthclub OpenAir flexibel is, gezien mijn onregelmatig rooster en ik heb een fijne trainster.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Ik train met name om mijn conditie op peil te houden en daarnaast wil ik ook graag mijn spieren in mijn bovenlichaam meer ontwikkelen. Dit is in mijn ogen een continue proces, om fit te zijn en blijven.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Helemaal niets. ☺

Linda Bakker


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles