Melissa Jasperse aan het woord

Melissa Jasperse aan het woord

Melissa Jasperse aan het woord

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Melissa Jasperse.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik ben begonnen bij HCOA in september 2015. Ik ben toen eind januari 2016 weer gestopt, omdat ik een jaar op stage ging naar Amerika. In de eerste week van januari 2017 ben ik weer terug gekomen in Nederland en toen heb ik mij gelijk weer ingeschreven bij HCOA. Sindsdien sport ik weer elke week bij HCOA met veel plezier!

Welke lessen volg je?

Ik volg bootcamp les in Zoetermeer op woensdagavond.

Waarom sport je bij HCOA?

Ik sport bij HCOA, omdat ik het super leuk vind om lekker buiten te sporten. Ik ben zelf ooit met hardlopen begonnen, totdat een vriendin van mij over de bootcamp vertelde. Ik ben toen met haar meegegaan en ik vond het gelijk al super leuk. Sindsdien heb ik mij gelijk opgegeven en ga ik met heel veel plezier naar de trainingen. Ook vind ik het leuk dat elke training weer anders is, dat houdt het lekker afwisselend.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn trainingsdoel is vooral lekker fit blijven en sterker worden. Ik voel me fit alleen zou ik nog wel wat sterker willen worden. Nu train ik nog 1 keer in de week omdat ik niet zo heel veel tijd heb door mijn school maar zodra ik klaar ben met school zou ik 2 keer in de week willen bootcampen. Door 2 keer in de week te bootcampen zal ik mij fitter voelen en zal ik ook sterker worden!

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Ik probeer doordeweeks zo afwisselend en gezond mogelijk te eten. Samen met mijn moeder maak ik altijd leuke en nieuwe recepten. In het weekend heb ik vaak feestjes dus dan gaat dit iets lastiger.

 


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles