Emma Blanken-Teeuwen aan het woord

Emma Blanken-Teeuwen

Emma Blanken-Teeuwen

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Emma Blanken-Teeuwen.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport alweer vier jaar bij Healthclub OpenAir Gouda en het bevalt nog steeds heel goed.

Welke lessen volg je?

Voornamelijk bootcamp, maar voor de afwisseling kies ik weleens voor crosstraining. Ik vind het bij bootcamp fijn dat het een combinatie is van conditie en krachttraining.

Emma Blanken-Teeuwen

Waarom sport je bij HCOA?

Allereerst vind ik het buiten sporten heerlijk, welk seizoen ook. De trainingen zijn heel afwisselend, dus nooit voorspelbaar en saai. Daarnaast hebben we een leuke trainer en wordt er altijd voor vervanging gezorgd als zij niet kan. Verder vind ik de flexibiliteit prettig: je kan zelf uitkiezen welk moment in de week het beste uitkomt. En er is genoeg keus, dus dat is fijn!

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn doel was fitter en sterker worden en dat heb ik zeker bereikt! En ik merk nog steeds dat dit toeneemt. Want iedere training kan ik mezelf uitdagen en mijn grenzen opzoeken, zelfs na vier jaar nog.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Ik zorg ervoor dat ik overwegend gezond eet en gezonde keuzes maak. Dat zorgt er in combinatie met de trainingen voor dat ik lekker in mijn vel zit en mij goed voel.

Emma Blanken-Teeuwen


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een GRATIS proefles!

Gratis proefles