Merla Muller aan het woord

Merla Muller

Merla Muller

 

Even kletsen met Merla Muller

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik heb eigenlijk geen idee. Het zal een jaar of 4 zijn. Het voelt in ieder geval lang genoeg om het als een vriendenclubje te laten voelen. Elke zondag is het lekker sporten en weer even bijkletsen met iedereen. Super gezellig!

Welke lessen volg je?

Ik sport 1x per week bij HCOA. Ik zou wel wat vaker willen, maar door mijn andere sporten en mijn gezin, houd ik te weinig tijd over.

Die ene keer op zondag is wel altijd heel gezellig en goed. De groep heeft een hoog niveau, dus je kunt je lekker optrekken aan elkaar. Het leuke van de groep is dat iedereen elkaar ook motiveert tijdens de les. Dit zorgt ervoor dat je er volop voor gaat, ongeacht hoe laat het is geworden de dag ervoor!

Waarom sport je bij HCOA?

Ik ben via een vriendin bij HCOA terecht gekomen. Zij kent me en weet dat ik mijn draai in sportscholen nooit echt kon vinden en ik meer een buitenmens ben.

Zoals ik al eerder aangaf, is het gezellig en verleg je je grenzen doordat je in groepsverband traint. Daarnaast vind ik het fijn dat HCOA op bijna alle dagen trainingen aanbiedt, zodat je ook altijd kunt wisselen als dat beter uit komt.

Ik vind de looptrainingen dan ook altijd erg leuk om te doen. Dit zijn niet de standaard trainingen (waar ik echt niet van houd, want ik ben geen kilometervreter) maar juist leuke intervaltrainingen waar je sterker van wordt.

Ik denk dat dat de combinatie van leuke mensen, goede trainingen, leuke trainers en afwisseling de redenen zijn dat ik bij HCOA train.

Merla-Muller-03

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Ik had niet echt een trainingsdoel. Ik wilde gewoon graag fit zijn. Dat heb ik bereikt. Ik denk dat ik in kracht echt vooruit ben gegaan en mijn lijf meer in balans is door de afwisselende trainingen.

Ik word heel blij van sport en dat doel bereik ik elke zondag weer met de leuke groep!

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?

Ik ben opgegroeid met een moeder die diëtiste is. Ik heb daardoor altijd mager gegeten en geleerd om “anders” te koken en te eten.

Het is nu wel een hele andere tijd met een hele andere visie. Dat vind ik leuk en interessant. Ik ben niet echt bezig zoals vele anderen, maar ik probeer wel regelmatig nieuwe, gezonde recepten. Maar ik houd ook nog steeds van mijn ontbijtkoek met lekkere roomboter erop met een kop koffie als ontbijt, cake tussendoor en heel veel noten! Niet gezondigd, is niet geleefd denk ik dan maar :-)

Merla Muller


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen