Tessa Molenaar aan het woord

Tessa-Molenaar-3

Tessa-Molenaar-6

Even kletsen met Tessa Molenaar

Hoe lang sport je bij HCOA?
Ik sport nu ruim 2 jaar bij HCOA. Dat is heel lang voor mij, want meestal hield ik het niet langer dan een jaar vol bij een sportschool. In het begin sportte ik 1x per week, maar sinds een klein half jaartje sport ik nu 2x per week bij HCOA. Ik zou graag onbeperkt willen, maar dit is helaas niet mogelijk wegens tijdgebrek (ik ben niet de enige in ons gezin die graag sport hihi).

Welke lessen volg je?
Momenteel sport ik 2x in de week. Zowel op zondagochtend als op woensdagavond doe ik mee aan de Bootcamp. Mocht het een keer zo uitkomen dan is crosstraining een prima alternatief.  Ook doe ik met de rest van het gezin elk kwartaal mee met de ouder & kind Bootcamp. Ook doet HCOA regelmatig mee aan evenementen, wat ik ook erg leuk vind. Dus waar mogelijk doe ik daar ook aan mee.

Tessa-Molenaar-5

Waarom sport je bij HCOA?
Ik sport bij HCOA om toe te geven aan mijn verslaving, sport :-) Zoals eerder vermeld, heb ik meerdere sportscholen van binnen gezien. Maar ik was er steeds na een half jaar wel op uitgekeken. Toen Bootcamp wat meer een hype werd, wilde ik het ook proberen. Ik ben toen gaan sporten bij HCOA omdat het lekker dichtbij is en ik bij Wendy van der Leer op Facebook wel eens wat foto’s voorbij had zien komen, die er positief uitzagen. Leuke trainers, leuke sporters, lekker buiten kunnen sporten, mooie locaties, prima tijden en een mooi systeem (waarbij je niet vast zit aan een bepaalde les) hebben er voor gezorgd dat ik er nog steeds sport! En ik ben voorlopig nog niet van plan te stoppen. Ik heb het naar mijn zin, vind het gezellig en tegelijkertijd ben ik ook nog aan het sporten. Wat wil je nog meer?

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?
Nou, om eerlijk te zijn, was mijn allereerste intentie om deel te nemen aan een Bootcamptraining, gewoon om te ervaren wat het was. Verder niks. Zeer snel daarna had ik mezelf wel het doel gesteld om wat sterker te worden. En dat is zeker gelukt, maar nog sterker kan altijd ;-)

Doe je naast sporten ook iets met je voeding?
In eerste instantie niet. Maar tijdens de lessen kwamen er wel eens wat tips voorbij en langzamerhand ben ik daar wat dingetjes van op gaan pakken en proberen. In mei 2014 heb ik mee gedaan aan Feel Good, Eat Healthy For 21 Days. Daar heb ik een hoop inspiratie uit gehaald. In oktober 2015 heb ik voor het eerst een Detox-kuur gedaan. Momenteel ben ik heel erg bezig met voeding en heb een eetschema gemaakt voor ons gezin waar vooral verschillende gezonde (maar zo hier en daar ook minder gezonde) maaltijden aan bod komen. Daarnaast probeer ik me te houden aan 5 tot 6 eetmomenten op een dag. Dit alles heeft ervoor gezorgd dat ik iets ben afgevallen, maar vooral dat ik me lekkerder in mijn vel voel. Ik ben dan ook van mening dat sporten en voeding aan elkaar verbonden zijn :-)

Tessa-Molenaar-4


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen