Lianne de Vries aan het woord

Lianne de Vries

Lianne de Vries

Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport nu 4 jaar bij Healthclub OpenAir.

Welke lessen volg je?

Bootcamp op zaterdag in Clingendael en crossfit/bootcamp op het Scheveningse strand op maandag. Dat laatste doe ik sinds de zomer om mijn kracht en conditie een extra boost te geven (en dat werkt!).

Lianne de Vries

Waarom sport je bij HCOA?

Om fit te blijven, mijn conditie op peil te houden, sterker te worden en lekker te sporten in de buitenlucht met leuke mensen. HCOA is serieus het leukste dat ik op sportgebied heb gedaan.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Hoewel een blokjesbuik en een killer-body nog altijd aanlokkelijk klinken, heb ik dat inmiddels maar losgelaten. Ik heb geen specifiek trainingsdoel, behalve me goed voelen, enigszins in shape blijven en meer kracht krijgen. Sterker voel ik me zeker en mijn conditie is verbeterd, dus mijn ROI heb ik wel behaald. Oh ja, ik heb nog wel een ambitie: ooit JpKastelein verslaan met push-ups, ooit…

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

We proberen zo gezond en afwisselend mogelijk te eten, zonder ingewikkeld te doen en niet te focussen op superfoods en andere hypes. Ik geloof in alles vers bereiden, geen zakjes, pakjes, sauzen en dergelijke en ook vlees staat niet elke dag op het menu. Ik probeer meer gerechten te maken met peulvruchten, groenten, granen en vis. Goed zijn ook de tips die ik via HCOA en de detoxweken heb gekregen!

Lianne de Vries


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles!

Komookmeedoen