Healthclub OpenAir Nieuws

UWV Leiden

Voor velen van ons geldt dat we een groot deel van onze tijd zittend doorbrengen. Achter de computer, op het werk. Vaak uren achter elkaar. Dit is natuurlijk helemaal niet zo goed voor ons lichaam en er zijn gelukkig al veel bedrijven die dit inzien en hier iets aan doen. Op veel kantoren zie je bijvoorbeeld dat de inrichting steeds meer wordt geoptimaliseerd voor meer actief werken, zoals met bureau’s waar je niet aan zit, maar aan staat.

Vitaliteit

Behalve het optimaliseren van de inrichting is ook het aanbieden van sportlessen iets dat steeds meer bedrijven doen. En niet zonder succes! Medewerkers vinden het belangrijk om met hun gezondheid bezig te zijn en stellen het erg op prijs als hun werkgever hier aandacht voor heeft. Het aanbieden van bedrijfsbootcamp is een goed voorbeeld. Bij het UWV in Leiden kunnen de werknemers twee keer per week meedoen aan een bootcamples! Lekker naar buiten om te sporten, het hele jaar door. In weer en wind. Dit draagt bij aan de vitaliteit van de medewerkers en het is nog eens hartstikke leuk ook. En dat lachen gezond is, dat weten we allemaal!

UWV Leiden

 

Bever Woerden

Bij Bever in Woerden weten ze hoe belangrijk beweging en gezondheid is. Daarom trainen ze elke week met Healthclub OpenAir en gaan ze lekker een uurtje bootcampen na het werk. Gezonde werknemers zijn gelukkiger, productiever en samen sporten schept ook een band. Allemaal mooie voordelen dus!

Kracht en conditie

De Bootcamp training bestaat uit lekker sporten in de buitenlucht (ook bij regen, wind, hagel, sneeuw!) waarbij conditie en kracht centraal staan. Tijdens de training doen we oefeningen zoals push-ups, dips, lunges, squat jumps en sprintjes. Er komen geen ingewikkelde apparaten aan te pas! We bewegen ons rennend van de ene oefening naar de andere en de pauzes tussendoor zijn kort, waardoor er goed aan het uithoudingsvermogen gewerkt wordt. De trainingen zijn zeer afwisselend en uitdagend. Iedereen wordt geprikkeld om het uiterste uit zichzelf te halen.

Tijdens de bootcamp les wordt er goed gelet op de deelnemers, deze worden persoonlijk begeleid en gemotiveerd. De duur van een training is 60 minuten, dit is inclusief een warming-up en een cooling-down. De training vindt plaats dichtbij het bedrijf, om de tijd zo efficiënt mogelijk te besteden.


 

Bent u geinteresseerd in ons aanbod en wilt u graag weten wat Healthclub OpenAir voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!

Vlinder_Schaduw_Links

 

Puinduinrun Den Haag

Op 28 januari deed een groep sportieve bikkels van Healthclub OpenAir mee aan de Puinduinrun Den Haag. We hebben weer genoten!

“De Haagse Puinduinen, ook wel met een knipoog de “Alpen van Den Haag” genoemd, is een recreatiegebied dat is ontstaan uit een letterlijke hoop van puin als gevolg van allerlei sloopwerkzaamheden in de jaren vijftig en zestig. De Puinduinen, onder meer dienende als versterking van de kust werd in 1968 voltooid. Grappig is het te weten dat rond 1919 ditzelfde gebied fungeerde als een kleine vlieghaven.

Graag willen we ook jou deelgenoot maken van de geneugten en ontberingen die het sporten in dit stukje Haagse Alpen met zich meebrengt. Het klimmen en dalen, de trappetjes, de mooie natuur, het machtige uitzicht op zee, het ruiken van de zilte zeelucht en dan tot slot het gevoel van opperste euforie en trots na het bereiken van de finish.” (bron)


Lijkt het jou ook leuk om samen te trainen en mee te doen aan diverse evenementen? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles aan!

Gratis proefles

Petra Koning

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Petra Koning.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport vanaf de zomer van 2017 bij Healthclub OpenAir Gouda.

Welke lessen volg je?

De bootcamp training op zaterdagochtend in het Goudse Hout. Als ik een training gemist heb vind ik het ook leuk om de cross training op woensdagavond in Goverwelle te doen.

Waarom sport je bij HCOA?

Het leek mij fijn om in de buitenlucht te sporten. De trainingen zijn altijd gezellig. Lekker sporten en gezelligheid dat bevalt mij prima.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Mijn doel is om fitter te worden, klein beetje slanker en een hoop lol te hebben. Dit heb ik bijna allemaal al bereikt in de afgelopen maanden.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Nee, ik doe niet heel veel aan mijn voeding. Ik eet en drink lekker, maar wel met mate. Ik eet wel altijd veel groenten en fruit. Frisdranken laat ik staan, wel geniet ik af en toe van een wijntje, likeurtje of rummetje.

Petra Koning


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles

Lorain Khoenkhoen

Even kletsen met Healthclub OpenAir sporter Lorain Khoenkhoen.


Hoe lang sport je bij HCOA?

Ik sport sinds 2011 met veel plezier bij Healthclub OpenAir. Via mijn werk kon ik 1 keer per week gaan sporten bij HCOA in Den Haag. Ik vond het zo fijn om buiten te sporten en de lessen waren afwisselend, dat ik mijn abonnement bij de sportschool heb opgezegd.

Welke lessen volg je?

Ik volg de zondagochtend bootcamp en/of de maandagavond crosstraining bij Healthclub OpenAir Zoetermeer. Deze lessen heb ik met kleine aanpassingen ook gevolgd tijdens mijn zwangerschap. Het liefst zou ik meer willen sporten maar met een druk werk- en gezinsleven is het voor nu niet haalbaar.

Lorain Khoenkhoen

Waarom sport je bij HCOA?

Ik sport bij Healthclub OpenAir omdat ik het lekker vind om buiten te sporten. Weer of geen weer, de lessen gaan door. De medesporters en de trainers zijn leuk waardoor het ook altijd gezellig is.

Wat is je trainingsdoel? En heb je dat bereikt?

Toen ik begon was mijn doel om weer fit en strak te worden. Na een ziekteperiode in 2009 was mijn conditie weg en wilde ik weer zonder te hijgen de trap op. Inmiddels ben ik best fit en ga als het uitkomt ook hardlopen. Strakker worden zou ik wel willen, dus gaan we nog even door met sporten.

Doe je naast het sporten ook iets met je voeding?

Ik probeer wel op mijn eten te letten en sinds een paar maanden drink ik mijn koffie zonder suiker. Soms is gezond eten makkelijker te doen dan de andere keer.

Lorain Khoenkhoen


Wil jij ook ervaren hoe het is om te sporten bij Healthclub OpenAir?

Meld je vandaag nog aan!

Gratis proefles