Puinduinrun Den Haag op 28 januari

Puinduinrun Den Haag

Puinduinrun Den Haag

Op 28 januari deed een groep sportieve bikkels van Healthclub OpenAir mee aan de Puinduinrun Den Haag. We hebben weer genoten!

“De Haagse Puinduinen, ook wel met een knipoog de “Alpen van Den Haag” genoemd, is een recreatiegebied dat is ontstaan uit een letterlijke hoop van puin als gevolg van allerlei sloopwerkzaamheden in de jaren vijftig en zestig. De Puinduinen, onder meer dienende als versterking van de kust werd in 1968 voltooid. Grappig is het te weten dat rond 1919 ditzelfde gebied fungeerde als een kleine vlieghaven.

Graag willen we ook jou deelgenoot maken van de geneugten en ontberingen die het sporten in dit stukje Haagse Alpen met zich meebrengt. Het klimmen en dalen, de trappetjes, de mooie natuur, het machtige uitzicht op zee, het ruiken van de zilte zeelucht en dan tot slot het gevoel van opperste euforie en trots na het bereiken van de finish.” (bron)


Lijkt het jou ook leuk om samen te trainen en mee te doen aan diverse evenementen? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles aan!

Gratis proefles