Bootcampen bij Bever in Pijnacker

Bever Woerden

Bever Woerden

Bij Bever in Pijnacker weten ze hoe belangrijk beweging en gezondheid is. Daarom trainen ze elke week met Healthclub OpenAir en gaan ze lekker een uurtje bootcampen na het werk. Gezonde werknemers zijn gelukkiger, productiever en samen sporten schept ook een band. Allemaal mooie voordelen dus!

Kracht en conditie

De Bootcamp training bestaat uit lekker sporten in de buitenlucht (ook bij regen, wind, hagel, sneeuw!) waarbij conditie en kracht centraal staan. Tijdens de training doen we oefeningen zoals push-ups, dips, lunges, squat jumps en sprintjes. Er komen geen ingewikkelde apparaten aan te pas! We bewegen ons rennend van de ene oefening naar de andere en de pauzes tussendoor zijn kort, waardoor er goed aan het uithoudingsvermogen gewerkt wordt. De trainingen zijn zeer afwisselend en uitdagend. Iedereen wordt geprikkeld om het uiterste uit zichzelf te halen.

Tijdens de bootcamp les wordt er goed gelet op de deelnemers, deze worden persoonlijk begeleid en gemotiveerd. De duur van een training is 60 minuten, dit is inclusief een warming-up en een cooling-down. De training vindt plaats dichtbij het bedrijf, om de tijd zo efficiënt mogelijk te besteden.


 

Bent u geinteresseerd in ons aanbod en wilt u graag weten wat Healthclub OpenAir voor uw bedrijf kan betekenen?

Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn!

Vlinder_Schaduw_Links