Healthclub OpenAir - Afvallen

FBSharingWoon je in Zoetermeer? En wil jij ook lekker buiten sporten bij jou in de buurt? Dan is Healthclub OpenAir Zoetermeer iets voor jou!

Kijk in het lesrooster voor het meest actuele trainingsaanbod en de locaties.De mooiste Healthclub van Nederland!

Niet binnen in een sportschool, geen ingewikkelde fitnesstoestellen, geen moeilijke aerobics-pasjes, maar heerlijk sporten in de buitenlucht. Wil jij ook lekker buiten sporten bij jou in de buurt, dan is Healthclub OpenAir iets voor jou! Gevarieerde trainingen voor sporters van alle niveaus en alle leeftijden. Samen buiten actief bewegen is niet alleen maar heel gezond, het is ook nog eens heel gezellig, want behalve het sporten en samen met  jou werken aan je conditie en het verleggen van je grenzen, vinden wij het ook heel belangrijk om vooral veel plezier te hebben!

Waarom sporten bij Healthclub OpenAir?

  • Bewegen in de buitenlucht onder professionele begeleiding;
  • Géén inschrijfkosten;
  • De trainingen zijn toegankelijk voor alle sporters ongeacht niveau. Iedereen is welkom;
  • (Beginners-) Bootcamp les, personal training, crosstraining, hardlooptraining, training voor zwangere vrouwen en bedrijfstraining;
  • Healthclub OpenAir werkt uitsluitend met gecertificeerde trainers, diëtisten en sport-fysiotherapeuten;
  • Samen trainen voor de CityPierCity, Urbanathlon, Mud Masters en nog veel meer evenementen;
  • Locaties verspreid over heel Nederland.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag een keer gratis meedoen? Bekijk het lesrooster voor een training bij jou in de buurt en vraag direct een gratis proefles aan! We zien je heel graag binnenkort bij één van onze trainingen!

Heb je vragen?

Stuur een mailtje naar:

info@healthclubopenair.com